Ceste Træ bliver til Tømmergaarden

Fremover kommer Ceste Træ A/S til at hedde Tømmergaarden A/S efter, de to virksomheder har fusioneret.

Ceste Træ A/S fusionerer med Tømmergaarden A/S, hvilket betyder, at de fremover også kommer til at hedde Tømmergaarden A/S. Fusionen betyder, at selskabet kommer op på trælastforretninger og byggecentre i 18 byer i Nordjylland og Midtjylland. Det skriver limfjordupdate.dk.

Ceste Holding ejer 27 procent af aktierne i selskabet, imens Tømmergaarden Holding ejer 73 procent. Ud over aktieandelen har Ceste Holding fået et kontant beløb og en række ejendomme. Tømmergaarden fortsætter som medlem af XL-BYG-kæden efter fusionen.

Med fusionen står de lokale forretninger stærkere, da de store kæder har været dominerende de seneste år. Tømmergaardens administrerende direktør, Klaus Hansen, fortæller, at han ser en fremtidssikring af Tømmergaarden og Ceste Træs med fusionen.

I Thisted beholder man begge adresser. Fremad kommer alle de professionelle aktiviteter til at være på Silstrupvej, og derudover  vil selskabets centrale indkøbsfunktion være her. På Tigervej vil fokus være på de private kunder. I Nykøbing sammenlægges aktiviteterne på Tømmergaardens nuværende adresse.

Det nye selskab får en samlet omsætning på omkring 882 millioner kroner, og der er cirka 390 medarbejdere i alt.


Seneste nyt

fra Nordjylland