Champagne på festival: Boblerne hitter i Nibe

Flere og flere springer fadøllen over og går en tur i champagnebar i stedet for, når tørsten skal slukkes på festival.

Fadøl, sjusser, cocktails, shots, sodavand og vand. Mulighederne er mange, når man går og bliver tørstig i Skalskoven på Nibe Festival. 

Der er også mulighed for at få et koldt glas champagne, og det er der flere og flere, der vælger at gøre. 

- Der er sket en kæmpe udvikling i champagnebaren. Vi er gået fra en lille bitte bod, og nu er det blevet til det her helt fantastiske sted. Det er bare helt vildt populært, fortæller Mette Sunds, der er barformand for champagnemærket Möet. 

Mette Sunds kan desuden fortælle, at man de seneste tre år har fordoblet omsætning i champagnebaren - hvert år. 

Det er gæster i alle aldre, der besøger champagnebaren i skoven. Det er dog i sær den lidt ældre generation, der ikke nødvendigvis går efter at få den højeste promille, der går efter den mousserende drik. 

- Efter mange år her på festivalen, så nyder vi bare at komme her og slappe af og nyde musikken og den gode stemning, fortæller Visti Hansen, der i år er på Nibe Festival med sin kone Sussie. 

 

Solens stråler har i år været særdeles gavmilde over Skalskoven. Det gode vejr har stor betydning for, hvor tit glasset skal fyldes med bobler. 

- Det gør det lidt sjovere, når solen skinner. Sidste år var det noget dårligere vejr. Det hele er bare lidt rarere, når solen skinner. Så bliver man mere tørstig, fortæller Sussie Hansen med sit champagneglas i hånden. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland