Cheftræner i Hobro IK: Jeg er stadig optimistisk

Efter Hobro IK måtte se sig slået 3-1 af FC Roskilde i sæsonpræmieren i 1. division, har cheftræner Ove Pedersen ikke tabt modet.

Mens de forrige sæsoner for Hobro IK har budt på Superliga, skal de fra denne sæson omstille sig til en ny virkelighed i nye omgivelser i 1. division.

Torsdag aften tog de så hul på sæsonen med en udebanekamp mod FC Roskilde. Desværre for Hobro-holdet endte kampen med et nederlag på 3-1. Allerede efter 33 sekunder bragte FC Roskidle sig foran 1-0.

- Vi får værst tænkelige start på kampen. Uanset hvor erfaren man er, skal man ryste sådan noget af sig, siger cheftræner Ove Pedersen.

I kampen havde holdet tre forsvarsspillere ude med skader.

- Vi ved, at vi kan gøre det bedre end det her. Normalt så er en base for et godt fodboldhold et godt forsvar. Det havde vi ikke i går. Der er ikke ret mange hold, der kan bære, hvis man har tre ude fra forsvaret. Det var for stor en mundfuld, siger han.

Holdet har endnu massere af kampe at spille i denne sæson, og det er da også med optimisme, Ove Pedersen ser frem til de følgende kampe.

-Jeg er stadigvæk optimisitisk. Jeg er sikker på, der bliver en forskel, når vi får en eller flere forsvarsspillere klar. Jeg har ikke tabt modet.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland