Chok på pressemøde: Ulsted-profil indstiller karrieren

Ulsted Boldklubs serie 6-hold - Nordjyllands dårligste fodboldhold - præsenterede på et pressemøde onsdag, muligheden for at tegne målaktier, nye sponsorer, og choknyheden om at holdets sidste skanse indstiller karrieren.

Ulsteds serie 6 hold havde onsdag eftermiddag inviteret  til pressemøde i klubhuset. Her kunne den indbudte presse møde spillerne, formanden og træner, Michael Simonsen, der fremlagde ambitionerne for sæsonen: At vinde en fodboldkamp.

Træneren kunne derudover meddele at holdets 'sidste skanse' - målmand Martin "Hvide" Jensen - har valgt, indtil videre, at indstille kariereren på grund af flere skader i hænder og fødder. Men "Hvide" har dog lovet holdet og klubben at fortsætte som målmandstræner. 

Klubbens sponsoransvarlige, Thomas Jokumsen, præsenterede de mange nye sponsorer for holdet. Deriblandt den lokale slagtermester Malin med det særprægede slogan: Mangler du et svin, ring til Malin.

Derudover offentligjorde holdetm, at man nu kan tegne målaktier for serie 6 holdet. Målaktierne er på 10, 25, 50 eller 100 kroner, elelr et selvvalgt beløb. 

Overskuddet fra målaktierne går ubeskåret til Ungdomsklubben i Ulsted og Egebakkeskolen i Vodskov, en institution for skolebørn med autisme. 

- I sidste sæson scorede holdet 10 mål, så alle kan vist være med, sagde sponsoransvarlig Thomas Jokumsen.

Ulsteds hovedsponsor, Sparekassen Vendsyssel, lagde straks en målaktie på bordet med et beløb på 1000 kroner pr. scoret mål, der fik det store smil frem hos de fremmødte spillere.

 
 
Foto: Mogens Jørgensen

Efter pressemødet, og et par spørgsmål fra den ene journalist, der var mødt op fra Hals lokalavis, var der træning. Den sidste af slagsen inden første turneringskamp på søndag på hjemmebane: Et vaskeægte lokalopgør mod de evige rivaler fra Vester Hassing/ Gandrup.

Her håber holdet på stor opbakning fra de mange fans, som holdet efterhånden har fået på hjemmesiden og serie 6 holdets egen facebookside.  

Klubben oplyser, at der er gratis entre til kampen, det vil være muligt at købe 'stadionplatter' og målaktier.


Seneste nyt

fra Nordjylland