Christian Ranneries stopper karrieren

En af Team Concordia Forsikring Himmerlands stærke ryttere, Christian Ranneries, har besluttet at indstille karrieren.

Det sidste landevejsløb er kørt, men 24-årige Christian Ranneries har valgt at trappe ned med løb på banen i Ballerup Super Arena. Han agter at køre en del løb i vintersæsonen og hvis han kan finde formen, vil han stille op i DM og DM for par og måske, hvis han er helt skarp, slutte karrieren af med det københavnske 6-dages løb.

Christian Ranneries startede som cykelrytter allerede som 9-årig og mener selv han har tilbagelagt op mod 300.000 kilometer på cykel i de 15 år hans karriere har varet. Beslutningen om at stoppe nu, har været længe undervejs. De seneste fire år har træningen været lagt til rette med det ene mål for øje, OL i London.

Og livet som cykelrytter på internationalt topplan har betydet afsavn på mange andre områder.

Nu ser Christian Ranneries frem mod en uddannelse som træner og med et hjerte der banker for cykling ser han sig selv som medarbejder i Dansk Cykle Union eller som sportsdirektør for et cykelhold.

-Vi accepterer og forstår Christian Ranneries' beslutning, men det ærgrer mig da, at vi mister en stærk rytter på holdet. Christian har været en god mand for Team Concordia Forsikring Himmerland, siger manager Mogens Kristensen, og fortsætter:

- Christian har haft en god sæson og vi har været meget tilfredse med hans indsats og vi kender ham som en meget behagelig person, som brænder for sin sport. Vi håber derfor, at vi kan knytte ham til holdet på anden vis.


Seneste nyt

fra Nordjylland