Cirkus-elefant var løs i Svenstrup

Cirkus Dannebrogs elefant Ramboline var tirsdag eftermiddag på en springtur uden for hegnet. - Hun kunne se noget lækkert uden for hegnet, så hun flyttede det, lyder det fra cirkus

Elefanten Ramboline fra Cirkus dannebrog var tirsdag eftermiddag brudt ud af sin indhegning og stod klokken 14 og spiste græs ved Højvangsskolen i Svenstrup.

Her skal hun og resten af Cirkus Dannebrog optræde tirsdag aften, men borgerne i Svenstrup og børnene på skolen fik altså en lille forsmag på cirkus-oplevelsen allerede her i eftermiddag.

- Hun er jo klog, så hun fandt ud af at der tilsyneladende ikke var strøm i hegnet, så det fjernede hun og så gik hun hen hvor der var lidt grønnere, fortæller Jazz Malaika, der er sanger i Cirkus Dannebrog og Rambolines partner.

- Vi er overhovedet ikke utrygge ved at hun er ude. Hun står bare og spiser græs og når hendes ejer kommer lige om lidt, skal han nok få hende stille og roligt tilbage i hegnet, siger Jazz Malaika.

Nordjyllands Politi har fået et par henvendelser om den løse elefant og politiet har så taget kontakt videre til Cirkus Dannebrog.

- At folk bliver lidt forskrækkede, kan jeg sådan set godt forstå, men hun har ikke været i nærheden af børn og hun står bare og græsser, siger Jazz Malaika, der forventer at elefanten er i hegn igen senest 14.30.

Det er ikke første gang kloge Ramboline har set stort på elefanthegnet og er taget på udflugt. Senest skete det i Randers tilbage i maj. Læs den historie hos TV 2 | ØSTJYLLAND


Seneste nyt

fra Nordjylland