Danmarks mest engagerede kollega bor i Fjerritslev

Helle Werner, som til daglig arbejder hos Migatronic i Fjerritslev, blev tirsdag valgt af HK som landets mest engagerede kollega blandt 1600 nominerede.

Gode kolleger og yndlings-kolleger findes der heldigvis rigtig mange af. Men "Danmarks mest engagerede kollega" findes der altså kun én af, og hun hedder Helle Werner og er vaskeægte nordjyde. Det står klart efter HKs store prisfest tirsdag aften i København, hvor Helle Werner løb med titlen for næsen af de øvrige 1600 nominerede.

Werner arbejder som salgskoordinator hos Migatronic i Fjerritslev og var blevet indstillet til prisen af sine kolleger på arbejdspladsen, hvor hun også er arbejdsmiljørepræsentant. Begrundelsen lød sådan her: 

”Hun sørger for både i tale og handling at minde os om, hvordan vi sikrer trivsel for både os selv og hinanden. Hun har afholdt et trivselsmøde, hvor hun er kommet med masser af input til, hvordan vi øger trivslen på arbejdspladsen.”

Ud over æren vinder Helle Werner også en kasse med lækkerier, hun kan dele med kollegerne.

Kåringen af Danmarks bedste kolleger er arrangeret af HK, der med kampagnen ”God Kollegakarma” i år har sat fokus på det gode kollegaskab. Siden august har alle ansatte – ikke kun HK-medlemmer – nomineret 1.600 kolleger til titlen ”Danmarks bedste kollega,” heriblandt 186 nordjyder.

En jury med repræsentanter for HK, Kommunernes Landsforening og Dansk Erhverv har stået for den endelige udvælgelse.

- Vi vil gerne hylde alle de gode kolleger, der giver os lyst til at stå op om morgenen og gå på arbejde. Vi har valgt fire, som i særlig grad har gjort sig bemærkede, men alle de mange, der hver dag gør en forskel for deres kollegers arbejdsglæde rundt omkring i hele landet fortjener anerkendelse, siger HK’s næstformand Mette Kindberg, som var med i juryen.

Ud over kåringen af Helle Werner blev Nevin Günes, administrativ medarbejder hos Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune, kåret som Danmarks bedste kollega; Danmarks mest hjælpsomme kollega er Karin Søgaard Green, lærer på Mejrup Skole i Holstebro, mens Anni Bech Westerdahl, lægesekretær på Bornholms Hospital, blev kåret som Danmarks mest ansvarsfulde kollega.


Seneste nyt

fra Nordjylland