Danmarks travleste McDonald’s: Hver femte i Nørresundby kommer forbi nytårsdag

Landets mest besøgte McDrive ligger i Nørresundby. Når der er mest travlt nytårsdag, ekspederes der 4,6 ordrer i minuttet.

Når årets største fest er forbi og den kollektive slattenhed indtræffer, kan det være fristende at lade forklædet hænge og hente en omgang nem og hurtig mad.

Sidste år blev McDonald’s i Nørresundby den McDonald’s, der havde flest bestillinger nytårsdag. I alt var mere end 4400 nørresundbynitter forbi for at stille sulten. Det svarer til cirka hver femte af byens indbyggere. Da der var allermest travlt, blev der ekspederet 4,6 ordrer i minuttet.

Også i år har de store forventninger til nytårsdag ved McDonald’s i Nørresundby – og det kræver en del forberedelse. Det fortæller restaurantchef Trine Jungbloot.

- Vi har bestilt masser af varer, vi skal have givet maskinerne en ordentlig tur, og så har vi 2-3 løsdele af alle ting, så vi er klar, hvis noget går i stykker, siger restaurantchefen.

quote - Jeg glæder mig mere til nytårsdag, end jeg glæder mig til juleaften. Det er den vildeste dag.

Trine Jungbloot, restaurantchef, McDonald's Nørresundby

Søndag – dagen før årets travleste dag – er der to mand, der dobbelttjekker, at alt er, som det skal være. På selve nytårsdag er 90 procent af restaurantens medarbejderstab kaldt på arbejde. Det svarer til 65 ansatte.

Hvor de fleste nordjyder nok hellere vil have fri end at skulle arbejde nytårsdag, er dagen for Trine Jungbloot en af de sjoveste på året.

- Det er fantastisk. Jeg glæder mig mere til nytårsdag, end jeg glæder mig til juleaften. Det er den vildeste dag, siger hun.

Sidste år så topscorerne i Nørresundby sådan ud: Cheeseburgeren indtager en førsteplads, på andenpladsen er en Big Tasty Bacon, mens Big Mac ligger på tredjepladsen. Big Tasty menuen er desuden den mest populære menu.


Seneste nyt

fra Nordjylland