Det regner med priser, vækst og vilje i Frederikshavn

Erhvervslivet i Frederikshavn har fundet vinderne af Vækst og Vilje-prisen og kåret årets iværksætter.

250 erhvervsfolk fra Frederikshavn Kommune var stimlet sammen i Det Musiske Hus, da der i formiddags blev uddelt priser for godt arbejde. 

Vækst og Vilje Erhvervsprisen gik til FF Skagen blandt 13 nominerede, som var indstillet af de lokale erhvervsforeninger, handelsstandsforeninger og turistforeninger. Det oplyser Frederikshavn Erhvervsråd i en pressemedelelse. 

Med en årlig omsætning på over DKK 2 mia. kr. er FF Skagen blandt verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie med eksport til mere end 60 lande – og forvandler hvert år omkring 500.000 tons råfisk til 130.000 tons proteiner i form af fiskemel og fiskeolie på fabrikker i Hanstholm og Skagen. 

Vækst og vilje-prisen i Frederikshavn 2018 gik til FF Skagen.
Vækst og vilje-prisen i Frederikshavn 2018 gik til FF Skagen.
Foto: Erhvervshus Nord

FF Skagen anerkendes i indstillingen for deres proaktive opkøbsstrategi og styrkelse af den pelagiske industri i Danmark.

- Vi er stolte af og glade for prisen, som er en anerkendelse af, at vores arbejde giver mening og værdi. Vores DNA er, at virksomheden er startet af fiskere og fortsat ejet primært af fiskere og fiskeindustrien. Så prisen er til os som virksomhed, til vores ansatte og ikke mindst til vores ejere, som har bygget virksomheden op over de seneste 58 år og som altid har prioriteret at bruge generet overskud på virksomhedens udvikling, siger Johannes Palsson, som siden 2014 har været administrerende direktør i FF Skagen.

1.500.000 varenumre på hylderne

Iværksætterprisen gik til Maritime Ship Supply, som i januar 2017 etablerede sig som leverandør af forsyninger til den verdensomfattende skibsfart på havnen i Frederikshavn.

I første virksomhedsår har Maritime Ship Supply opkøbt Skibshandler Damsgaard og udvidet medarbejderstaben med 15 ansatte. Manden bag virksomheden er 44-årige Poul-Ole Jensen, der har en mangeårig baggrund indenfor den maritime branche. 

Iværksætterprisen i Frederikshavn 2018 gik til MartimeShipSupply.
Iværksætterprisen i Frederikshavn 2018 gik til MartimeShipSupply.
Foto: Erhvervshus Nord

- Prisen er et skulderklap fra lokalområdet, som vi er meget glade for og stolte af. Behovet for en totalleverandør i den maritime branche er stort, og derfor er det en fornøjelse at kunne hjælpe vores kunder med alt det, de har behov for hurtigst muligt. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har en fleksibel medarbejderstab, der arbejder dedikeret for at give kunderne en service, som de kommer tilbage efter, og som spreder sig i branchen, siger Poul-Ole Jensen. 

Vækst og vilje-prisen i Frederikshavn 2018 - skagboen David Nielsen og AGF-træner David Nielsen holdt årets indlæg.
Vækst og vilje-prisen i Frederikshavn 2018 - skagboen David Nielsen og AGF-træner David Nielsen holdt årets indlæg.
Foto: Erhvervshus Nord.

Konceptet for Maritime Ship Supply er én indgang for skibe, der anløber havnen.

Med en leveringstid indenfor 24 timer på de fleste varenumre, og maksimalt 72 timer og med flere end 1.500.000 varenumre har Maritime Ship Supply et stort potentiale på det maritime område.

Erhvervshus Nord, Frederikshavn Kommune og Arena Nord stod bag Vækst og Vilje-arrangementet og med Spar Nord og Beierholm som hovedsponsor. Årets indlægsholder var skagbo og AGF cheftræner David Nielsen, mens musikken var lagt i hænderne på Gregers Mogstad. 


Seneste nyt

fra Nordjylland