Dobbelt op for Himmerland Forsikring

Himmerland Forsikring har på et år formået at fordoble sit overskud, så det nu lyder på godt 60 millioner kroner.

Han har god grund til at være tilfreds i disse dage, Ole Færch. Han er administrerende direktør i Himmerland Forsikring og har netop kunnet offentliggøre et overordentligt godt årsregnskab for 2016.

Hvor bundlinjen i 2015 sagde plus 29,8 millioner kroner har forsikringsselskabet i 2016 formået at fordoble det tal. Dermed lander overskuddet denne gang på 60,2 millioner kroner før skat.

Det bringer selskabets egenkapital op på 752,5 millioner kroner.

- Himmerland Forsikring og datterselskabet Concordia Forsikring har de seneste år været igennem en omstilling af salgsorganisationen. Med etableringen af to forsikringsbutikker i Aalborg og Aars, hvorfra salg til og betjening og servicering af privatforsikringsporteføljen varetages, er det lykkedes at skabe en større kundetilgang, mens den dynamiske servicering har medvirket til en formindsket kundeafgang, siger administrerende direktør i Himmerland Forsikring, Ole Færch.

Samtidig har det været muligt for Himmerland Forsikring at tilbyde lavere priser på nogle af deres produkter, blandt andet på bilforsikring. Og så har virksomheden investeret i nye it-løsninger som har effektiviseret mange processer.

- Resultatet af forsikringsvirksomheden er præget af den gode forretningsudvikling på privatforsikringsområdet. Denne positive udvikling videreføres i 2017, hvor andre forretningsområder ligeledes omfattes af betjeningskonceptet ”tæt på og ligetil”. Vi tror på, at nærvær både fysisk og mentalt er med til at skabe et godt og tillidsfuldt forhold mellem os og medlemmerne. Senest er forsikringsbutikken i Aars flyttet til større lokaler, som følge af den øgede kundetilgang, fortæller Ole Færch.


Seneste nyt

fra Nordjylland