Dyrekiropraktor redder kæledyr fra døden

For Kim Lybechs hund, Ziva, var det sidste udkald, da han tog den med til dyrekiropraktor. Det besøg var jagthundens redning.

Jagthunden Ziva var tæt på aflivning. Midt i en leg med en anden hund gled Ziva i fuld fart ind i en stol. Det gav den efterfølgende store smerter i bækkenet. Smerter ingen kunne hjælpe den af med - indtil ejeren Kim Lybech fandt en løsning.

- Hvis ikke kiropraktikken havde virket, så havde en aflivning været næste valg, for jeg skulle ikke have en hund, der gik og havde ondt. Men allerede efter første gang ved dyrekiropraktoren kunne jeg se en forskel på Ziva, siger Kim Lybech.

Det var veterinær kiropraktor Camilla Gregersen, der blev Zivas redning.

- Ziva kom til mig og havde meget ondt i den ene side af sit bækken og var meget låst i den anden side. Det vil sige, at den venstre side var svag, og højre side var låst. Så jeg løsnede leddet ved at lave et lille bitte ryk i den rigtige retning og i den rigtige hastighed, siger Camilla Gregersen.

Her kan du se Camilla Gregersen forklare, hvad kiropraktik er:

 

 

Camilla Gregersen behandler både hunde og heste i sin klinik. Dyrene bliver ikke kun behandlet med kiropraktik. Hun bruger også akupunktur, når dyrene har gavn af det. For Ziva var det nok med kiropraktikken, og ejeren Kim Lybech er ikke i tvivl om, at det var den rigtige beslutning at tage Ziva med til kiropraktor.

- Jeg har en hund i dag, og det havde jeg ikke haft, hvis det ikke var for kiropraktikken, så det har absolut været alle pengene værd, siger Kim Lybech.


Seneste nyt

fra Nordjylland