Efterlyser tre gerningsmænd (Opd. kl. 19.00)

Nordjyllands Politi efterlyser fortsat de tre mænd, der menes at stå bag et rambuktyveri natten til torsdag mod Nordea i Aalestrup.

Nu frigiver politiet overvågningsbilleder fra banken. Det sker i håb om at nogle genkender manden på billederne og henvender sig til politiet.

Nordjyllands Politi eftersøger tre gerningsmænd fra episoden. De beskrives som unge, og politiet mener, at de ikke kriminelle nybegyndere.

Der blev i forbindelse med tyveriet brugt en gummiged til at bane sig vej til banken, hvor de tre gerningsmænd rev en pengeautomat ud. Gummigeden blev stjålet et andet sted i Aalestrup onsdag aften efter kl. 17.

Politiet efterlyser vidner, der kan have set gummigeden køre rundt i området forud for rambuktyveriet. Ligeledes efterlyses en rød VW Transporter med et lad. Transporteren kan være den samme pick up, som blev stjålet i Aars i oktober måned. Billeder af bilen kan ses i TV2/Nords indslag kl. 19.30. De tre mænd benyttede også et tredje køretøj, nemlig en flugtbil af ukendt mærke.

Det lykkedes ikke at stikke afsted med penge, til gengæld er der sket ødelæggelser for mange tusinde kroner. Skaderne er sket både på Nordeas bygning samt naboeejendommen, der huser en blomsterforretning.


Seneste nyt

fra Nordjylland