Elektronikproducent udvider: 30 arbejdspladser kan lande i Nordjylland

Danmarks største elektronikproducent, GPV, hæver ambitionerne og vil fordoble omsætningen. Det kan give flere arbejdspladser på deres produktion i Aars.

Elektronikproducenten GPV, der beskæftiger sig med kombinationen af software, elektronik og mekanisk teknologi har vokseværk. 

I 2017 havde virksomheden en omsætning på 1,15 milliarder kroner. Det får virksomhedens ledelse til at hæve ambitionerne og skrue op for tempoet de kommende år. Derfor har virksomheden sat et mål om at hæve omsætningen til 2,5 milliarder kroner i 2022. 

- Jeg skal være ærlig og sige, at det er kommet bag på os, hvor hurtigt det er gået. Forklaringen er den enkle, at efterspørgslen fra eksisterende kunder såvel som tilgangen af nye kunder har overgået vores forventninger. Det stiller os i en gunstig situation, som vi nu vil bruge som springbræt til realisering af en endnu mere ambitiøs vækstplan, forklarer adm. direktør Bo Lybæk fra GPV i en pressemeddelelse. 

GPV har produktion i Danmark, Mexico og Thailand. På fabrikken i Aars gik der i 2016 90 ansatte. Det antal steg i 2017 til 120, og de nye ambitioner for målsætningen kan øge antallet endnu engang til op mod 150 ansatte. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland