Endnu to anholdt for designer-kup

Nordjyllands Politi har anholdt yderligere to i sagen om designer-indbruddet i Vestbjerg. På facebook delte ejeren selv overvågningsbilleder fra tyveriet

Torsdag d. 26. maj fik en uheldig villa-ejer i Vestbjerg ubudne gæster. På bare fire minutter tømte de huset for designermøbler. Dagen efter blev fire fængslet for tyveriet. Nu har Nordjyllands Politi anholdt yderligere to mistænkt for indbruddet.

De to anholde er henholdsvis 21 og 22 år gamle. De blev anholdt mandag eftermiddag. Begge mænd bor i Vesthimmerlands Kommune og bliver i dag fremstillet ved grundlovsforhør ved Retten i Aalborg.

De fire mænd, der først blev anholdt,  blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Politiet har siden da målrettet efterforsket i sagen for at finde frem til de to gerningsmænd, der stadig var på fri fod.

- Det er vores opfattelse, at de personer, som vi fremstiller i dag, er identiske med disse 2 personer, siger politikommissær ved Nordjyllands Politi, Sune Myrup.

TV2 Nord har tidligere snakket med ejeren af huset. Efter indbruddet smed han overvågningsbilleder op i en offentlig gruppe på facebook. De viser det fire minutter korte indbrud.

- Der virker på mig, som om det er bestillingsarbejde begået af nogle folk, der virkelig ved, hvad de er gået efter, sagde Søren Schou Villadsen i Nordjylland LIVE torsdag den 26. maj.

Det er dog ikke helt lovligt at dele de billeder. Det er en overtrædelse af persondataloven og kan koste op mod 10.000 kroner i bøde.

- Så overlever jeg nok også det, sagde Søren Schou Villadsen til risikoen. Han delte billederne for hurtigst muligt at få tyvene anholdt.

Han delte naturligvis også billederne med Nordjyllands Politi, og de var medvirkende til anholdelsen.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland