Endnu et lukketids-røveri: Min Købmand i Møldrup ramt

Søndag aften blev der begået endnu et "lukketids-røveri", denne gang i Møldrup nær Aalestrup.

Søndag aften blev købmandsbutikken Min Købmand i den lille by Møldrup nær Aalestrup røvet af to maskerede mænd bevæbnet med knive. Det skriver TV MIDTVEST.

Røveriet skete klokken 19.53 søndag aften. To maskerede mænd gik ind i købmandsbutikken og truede sig til et større kontantbeløb, som politiet ikke ønsker at oplyse. De to røvere er stadigvæk på fri fod, efter de forsvandt fra butikken i ukendt retning.

Røveriet i købmandsbutikken er blot det seneste i rækken af røverier i Nordjylland gennem den seneste tid. Røverne går frem efter stort set samme fremgangsmåde.

-Røverne går efter de steder, hvor de kan få de her småbeløb, siger Jens Møller Søgaard fra den centrale efterforskning hos Nordjyllands Politi.

Hos Nordjyllands Politi oplever man et gentagende mønster, og antallet af røverier er gennem de seneste fire måneder steget. Seneste røveri var for blot otte dage siden, hvor der skete et lignende røveri i Spar i Haverslev, hvor der dog blev anvendt en pistol til at true personalet.  

-Det, man kan se, er, at røverierne flytter sig. Kigger vi ganske få år tilbage, så var der rigtig mange røverier på tankstationer og det ser vi stort set ikke længere, fordi man på tankstationer har fået de her dropbokse, siger Jens Møller Søgaard.

Ved røveriet i Møldrup beskrives røverne som i alderen 20-30 år, 180 cm høje og af almindelig kropsbygning. De var begge bevæbnet med en 10-15 cm stor kniv. 

Den ene var iført en sort hætte eller elefanthue med huller til øjnene, en hvid og sort trøje med teksten "Sniff" på brystet, sorte bukser, mørke sko og brune handsker.

Den anden var iført en hvid hættetrøje, blå jeans, mørke sko, rød hue under en hætte og brune handsker.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland