Enigt byråd i Frederikshavn: 600.000 i støtte til nye Norskov-afsnit

Hvis en ny Norskov-sæson ender med at blive solgt, kommer Frederikshavn Kommune igen til at støtte produktionen med 600.000 kroner.

Et enigt Kultur- og Fritidsudvalg har torsdag eftermiddag  stemt for, at Frederikshavn Kommune støtter en ny Norskov-sæson, hvis produktionsselskabet får det solgt til TV2. 

Kanal Frederikshavn skrev i går, at både borgmester Birgit Hansen (S) og formanden for udvalget, Mogens Brag (V), bakkede op om forslaget om at støtte seks nye afsnit med i alt 600.000 kroner. 

Det var alle i udvalget torsdag enige om er en god idé. 

- Det var et enigt udvalg, der bakkede op om ideen om, at kommunen medvirker til at skaffe finansiering til seks nye afsnit, siger Mogens Brag (V) til TV2 Nord. 

- Det er en meget lille del af den samlede økonomi for produktionen, så det står og falder ikke med os. Men det er vigtigt, at vi bidrager, ligesom vi gjorde sidste gang, siger fortsætter han. 

De 600.000 kroner bliver kun aktuelle for produktionen, hvis TV2 vælger at købe seks nye afsnit. TV-kanalen har én gang sagt nej til en ny sæson på grund af dårlige seertal, men produktionsselskabet har ikke opgivet at få solgt en ny sæson endnu. 

Frederikshavn Kommune støttede også første sæson med omkring 600.000 kroner. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland