Erik Rasmussen stopper i Vendsyssel FF

Cheftræner Erik Rasmussen stopper med øjeblikkelig virkning. Assistenttræner Jens Berthel Askou forfremmes til cheftræner.

Erik Rasmussen er den anden cheftræner i nordjysk 1. divisionsfodbold, der forlader stillingen i utide i dag. Tidligere på dagen blev Joakim Mattsson sat fra bestillingen i Thisted, og nu er det altså den erfarne cheftræner i Hjørring, der smutter, inden sæsonen er ovre. 

- Erik Rasmussen har ønsket at blive løst fra sin kontrakt med udgangen af denne sæson, hvilket vi har imødekommet. Som en konsekvens heraf har vi udnævnt Jens Berthel Askou til cheftræner – og qua Erik Rasmussens opsigelse, har vi fundet det naturligt, at Jens Berthel Askou overtager ansvaret med øjeblikkelig virkning, udtaler bestyrelsesformand Jacob Andersen.

- Ændringerne på cheftrænerposten vil ikke få nogen indflydelse på vores strategi og målplan. Vi skal stadigvæk jagte muligheden for at slutte i top 3 i indeværende sæson, på trods af de udfordringer vi har i relation til skadessituation i truppen, tilføjer han.

- Efter noget tids overvejelse har jeg valgt at stoppe i Vendsyssel FF til sommer. Det er med vemodigt hjerte, for jeg har virkeligt nydt min tid i klubben. Jeg vil gerne takke spillertruppen, trænerteamet, behandlergruppen og lederne omkring holdet for et rigtigt godt samarbejde. Vi har som klub nået langt i de 1½ år jeg har været tilknyttet klubben. Vi har sammensat en meget talentfuld spillertrup, med en lang række unge sultne spillere med et kolossalt potentiale. Jeg glæder mig til at følge deres udvikling i tiden der kommer og ønsker dem alle held og lykke, forklarer Erik Rasmussen.

Mogens Krogh vil assistere Jens Berthel Askou på bænken den resterende del af sæsonen – og rekrutteringen af en ny assistenttræner er påbegyndt. 


Seneste nyt

fra Nordjylland