Erklær din kærlighed til Aalborg Karneval: Bliv "gift" på lyntid igen og igen

Op mod 300 par bliver lørdag eftermiddag og aften "gift" i Kildeparken i Aalborg. Vi mødte et nygift par lige efter vielsen.

Festlighederne til Aalborg Karneval er på højdepunktet og både Kildeparken og optoget på Vesterbro midt i Aalborg koger.

I Kildeparken er der fuld drøn på festen og musikken, men der er også tryk på hos Speed Wedding-boden. Her kan man erklære sin kærlighed til en - eller flere - karnevalsgæster og få papir på det.

TV2 Nords reporter Mette Kristensen mødte først på eftermiddagen det "nygifte" par Tanja og Thomas, som efter at have kendt hinanden i en god halv time fik papir på deres kærlighed.

- Det var meget spontant, fortalte Tanja kort efter at ceremonien var overstået og "vielsesattesten" var underskrevet.

- Man er til Aalborg Karneval, der er den her spektakulære begivenhed og så så vi det her speed wedding, der er meget unikt. Nu er man jo ung og skal ud og opleve verden, og så er det sjovt at få papir på det, fortalte hun videre.

Hendes "ægtemand" Thomas havde inden han kom i Kildeparken og mødte Tanja ikke regnet med at han skulle giftes, men:

- Det kan ikke være vildere. Hun er fantastisk, Jeg havde ikke set den komme, at jeg blev gift, men det var fantastisk at blive det, så det kan ikke være vildere.

Ægte kærlighed stadfæstes ved højere instans

Speed Wedding-bodden "viede" sidste år op mod 300 par, og med konstant kø, forventer de at ramme i hvert fald samme antal vielser i år. Ægteskabet holder så lang tid man orker, for det er fuldstændig uforpligtende.

- Speed wedding kører efter konceptet "gift inden du ombestemmer dig" - skynd dig at blive gift inden du fortryder det. Og det handler bare om at folk kan få lov til at erklære deres kærlighed på en fuldstændig uforpligtende måde. Vielsen er gyldig ligeså længe folk synes det er sjovt, lyder det fra den ene af de to "ægteskabsforrettere", der har plads i boden.

Skulle kærligheden holde er det jo fantastisk, men i så fald er et speed wedding i Kildeparken desværre ikke nok:

- Speed wedding anbefaler at varig kærlighed stadfæstes ved en højere instans. Vi forholder os kun til den kærlighed der er mellem mennesker i øjeblikket.

Begrænset holdbarhed

Tanja og Thomas er begge enige om, at deres ægteskab har en begrænset holdbarhed, og da TV2 Nords reporter fangede dem lige efter vielsen lød prognosen for hvornår skilsmissen ville indtræffe på 34-35 minutter. I bedste fald halvanden time.

Hverken Tanja eller Thomas havde dog planer om at deres ægteskab med hinanden skulle skiftes ud med andre.

- Nej, jeg har sgu ikke (planer om at blive gift igen red.). Jeg skal bare drikke mig pissefuld, fortalte Thomas.

- Jeg vil også sige, at jeg nok bliver lidt skuffet, hvis jeg finder dig her igen, lød svaret fra Tanja - som måske nok indikerer, at der er kurer på tråden i det dugfriske ægteskab,


Seneste nyt

fra Nordjylland