Et halvt år efter brand: Anders Larsen sidder fast i forsikringssag

Politiet har endnu ikke fået udarbejdet en rapport, efter Anders Larsens minkfarm i Gistrup nedbrændte, og stedet står derfor stadig som brandtomt.

I december nedbrændte en del af bygningerne på Anders Larsens minkfarm i Gistrup. I dag står bygningerne stadig,  som de gjorde dagene lige efter branden, og maskinerne, som han bruger på minkfarmen, er ikke blevet udskiftet.

Han venter nemlig på den politirapport, han blev lovet kom fire til seks uger efter branden, for at kunne få forsikringspengene og dermed komme videre. Men i dag seks måneder senere er der stadig intet sket.

- Jeg synes, det er urimeligt, at man skal fanges i det her, og vi ikke kan komme videre. Det kan ikke passe, at det skal tage så lang tid, siger Anders Larsen.

Hos Nordjyllands Politi lyder meldingen, at man fortsat arbejder på sagen.

- Vi plejer at kunne fastslå brandårsagen inden for fire til seks uger, det har bare ikke været muligt i den her sag, fordi det er en meget stor og kompliceret brand, siger Frank Olsen, vicepolitiinspektør hos Nordjyllands Politi. 

 Han understreger, at Anders Larsen vil få besked og vil kunne gå videre til sit forsikringsselskab, ligeså snart politiet har afsluttet sin efterforskning.

Der indgår en række spor i efterforskningen før politiet kan afslutte sagen, det drejer sig blandt andet om, at politiet skal finde ud af, hvorvidt branden kan være påsat eller skyldes en ulykke.

 

Seneste nyt

fra Nordjylland