Fårup Sommerland har fundet sin nye direktør

Fårup Sommerland har fundet sin nye direktør. 49-årige Per Dam Jensen overtager posten fra 1. april.

Det bliver 49-årige Per Dam Jensen, der fremover skal stå i spidsen for Fårup Sommerland som parkens administrerende direktør. Det oplyser Fårup Sommerland torsdag i en pressemeddelelse.

- Vi er rigtig glade for at kunne præsentere Per som ny direktør. Han kender Fårup, vi kender ham, og vi ved, hvad han står for – og han deler bestyrelsens og den nye ejerkreds' ambitioner om en fortsat stærk udvikling af Fårup Sommerland som et af Nordjyllands oplevelsesmæssige fyrtårne og en af Danmarks bedste forlystelsesparker. Hans erfaring fra tidligere gør, at han hurtigt kan træde ind i stillingen, og valget giver på alle måder komfort til den nye ejerkreds og bestyrelse om at havde fundet den helt rette til posten, siger bestyrelsesformand Ole Mølgaard.

Per Dam Jensen har tidligere været tilknyttet Fårup Sommerland som både sæsonansat, personalechef, bestyrelsesmedlem samt administrerende direktør i 2012 til 2013, før han valgte at fratræde sin stilling for at blive direktør for film- og musikselskabet Sandrew Metronome.

- Jeg har tidligere udtalt, at det at stå i spidsen for Fårup Sommerland var en drømmestilling – det er det stadig. Fårup har en stor plads i mit hjerte, og selvom jeg er rigtig glad for mit nuværende virke, så blev jeg utrolig glad, da jeg blev kontaktet og spurgt, om jeg var interesseret i at stå i spidsen for Fårup. Omstændighederne er anderledes nu end før, og jeg var ikke et sekund i tvivl. Jeg ser meget frem til at komme i gang med arbejdet med at videreudvikle Fårup sammen med den nye bestyrelse og ejerkreds samt den utroligt dygtige stab af både faste medarbejdere og sæsonansatte, siger Per Dam Jensen.

Fårup Sommerland har i de seneste år haft Søren Kragelund som direktør, men han meddelte i november sidste år, at han trak sig tilbage fra sit virke i sommerlandet, og i fremtiden vil Per Dam Jensen derfor tage hans plads i Fårup Sommerlands direktørstol.

- Et besøg i Fårup handler om at begejstre, skabe gode oplevelser og minder, alt sammen understøttet af en god service med et smil – og jeg glæder mig til at være med til at skabe mange gode oplevelser og minder i de kommende mange år, siger Per Dam Jensen.

Per Dam Jensen, som bor i Løkken, tiltræder i stillingen som administrerende direktør 1. april.


Seneste nyt

fra Nordjylland