Flæskesteg, superligakamp og bank af Holtet (igen)

I dagens afsnit om Ulsted serie 6 skal vi med til fællesspisning med flæskesteg og en tur på Aalborg stadion.

Ulsted serie 6 træner "kun" én gang om ugen, og efter hver onsdagstræning samles spillerne i klubhuset, hvor man enten selv - eller en kone, kæreste eller mor - laver en gang aftensmad, således man kan slutte den hårde træning af med fællesspisning. 

"Tubs" i gang med kartoflerne
"Tubs" i gang med kartoflerne

I aftens afsnit er det holdets ældste spiller Torben "Tubs" Larsen, der står for menuen, så der bliver kræset ekstra godt for holdkammeraterne. Den står nemlig på flæskesteg, med rødkål, kartofler, og gammeldavs sovs.  

- Det skal være så tyk det hænger ved kartofleren, udtaler kokken, Torben " Tubs", der dog fik hælp af konen til at skrælle de mange kilogram kartofler.

Menuen faldt i god jord hos spilleren efter træningen. Så det er ikke sidste gang, "den gamle" får lov at stå for maden til fællesspisningen. 

Flæskestegen faldt i god jord hos Ulstedspillerne
Flæskestegen faldt i god jord hos Ulstedspillerne

Dagen før returkampen mod Holtet, besøgte Ulsted drengene Aalborg Stadion for at overvære topkampen mellem AaB og FC København.  En kamp som FCK for øvrigt vandt 2-0.

Inden kampen fik spilleren lov at betræde den lækre grønsvær, selvom flere spillere udtrykte, den var for hård. Nej, så hellere "pløjemarken" derhjemme i Ulsted. Spillerene var også på besøg i AaB's omklædningsrum, hvor det største samtaleemne var den manglende "Doktor Nielsen" i lægetasken. Og så stod den ellers på topkamp resten af aftenen, hvor Ulsted forgæves prøvede at få bølgen i gang blandt de 10.000 tilskurere - det lykkedes ikke helt. Men en fantastisk aften for serie 6 holdet. 

Fredag aften gjaldt det så returkampen mod arvefjenden Holtet, hele reportagen kan ses onsdag aften kl. 19.30 i Nordjylland LIVE, men som altid er der snigpremiere på TV2 Nords Facebook-side klokken 17.00.

Ulsted holdet på besøg i AaBs omklædningsrum - her savnede holdet en Doktor Nielsen.
Ulsted holdet på besøg i AaBs omklædningsrum - her savnede holdet en Doktor Nielsen.

Seneste nyt

fra Nordjylland