Flere brudepar hyrer vagter

Spas og løjer i brudepars hjem på bryllupsdagen har taget så meget overhånd, at flere nu hyrer vagter til at passe på hjemmet på bryllupsdagen.

Det er ikke kun med kanel til 25 års fødselsdage, at de sjove indslag kan tage overhånd, som vi fortalte på TV2 Nord torsdag.

Flere brudepar oplever, at sjov og ballade i parrenes hjem på bryllupsdagen er blevet så voldsom, at flere nu vælger at ansætte en vagt på dagen for at forhindre dette.

- Dette marked er helt, helt nyt for os. De sidste to år er det blevet større og større. Vi er gået fra at have to til tre opgaver af den slags om året for to år siden til at have en til to om måneden. Jeg tror ikke, at det stopper. Jeg tror at det bliver mere, mere, mere, og det er forbi løjerne bliver værre og værre, siger Torben Jensen, der er indehaver af vagtselskabet R4Y.

Vi er gået fra at have to til tre opgaver af den slags om året for to år siden til at have en til to om måneden

Vagterne fra R4Y har oplevet at måtte stoppe flere personer, fordi løjerne var ved at tage overhånd. Jesper Bro Kirstein Rosenberg er vagt hos R4Y, og han har oplevet at måtte skride ind, da bryllupsgæster ville i gang med at spraymale et brudepars hus både indenfor og udenfor.

Vagterne forhindrer ikke alle løjerne i et brudepars hus, men holder øjer med, at de ikke går over gevind, så brudeparrene slipper for at komme hjem til et hus, hvor deres ting er blevet ødelagt.


Seneste nyt

fra Nordjylland