Flere nye arbejdspladser til Frederikshavn

Der kommer flere arbejdspladser til Frederikshavn, når ATP i byen ansætter flere folk i løbet af 2016.

I løbet af 2016 vil der blive flere nye arbejdspladser i Frederikshavn. ATP i byen vil i løbet af året runde 200 ansatte. Det er 80 flere end ved årsskiftet. Det skriver Frederikshavns kommune i en pressemeddelelse.  

Siden begyndelsen af 2016 har ATP ad flere omgange haft brug for at ansætte flere medarbejdere med både korte og længerevarende uddannelser, og behovet fortsætter:

- Vi har lige nu flere ledige job. Vi skal bl.a. ansætte ti til Statens Administration, hvor en del af de statslige arbejdspladser overgår til ATP Frederikshavn og hvor opgaverne vedrører bl.a. tilbagebetaling af mere end 350.000 studielån, siger Henrik Davidsen, HR-partner og sekretariatschef i ATP’s center i Frederikshavn.

Ud over de opgaver, ATP skal overtage, har Statens Administration udflyttet arbejdspladser til Holstebro og Hjørring. I forbindelse med regeringens udflytningsplan skal ATP flytte både nye og eksisterende opgaver til sine fire centre uden for hovedstaden, henholdsvis Vordingborg, Haderslev, Holstebro og Frederikshavn. Opgaverne og dermed arbejdspladserne er fordelt ud fra, hvordan de passer til centrets eksisterende opgaver og ledig kapacitet.

- I Frederikshavn har vi brug for mange forskellige kompetencer, som kan sikre en god kundeoplevelse. Derfor er det også glædeligt, at vi tiltrækker så mange spændende ansøgere med stor bredde i både faglighed og erfaring, siger centerdirektør i ATP Frederikshavn, Marianne Lørincz.

ATP får ansøgninger fra hele regionen og er i samarbejde med Frederikshavn Kommune parat med hjælp, hvis nye medarbejdere ønsker at matche et nyt job med at bosætte sig i kommunen. Men også den lokale jobkø bliver mindre:

- Vi har i Frederikshavn Kommune stort fokus på tilførsel af arbejdspladser, og derfor er vi klar med den støtte og service, der skal til for at nye medarbejdere kan føle sig hjemme og flytte til kommunen. Når det er sagt, så glæder det mig meget, at ATP også har haft mulighed for at finde job til tidligere MARTIN ansatte, og dermed er med til at løfte opgaven med at få dem sluset ind på en af kommunens andre store arbejdspladser, siger Birgit S. Hansen, borgmester, Frederikshavn Kommune.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland