Flot sejr til Aalborg Håndbold

En forrygende flot første halvleg sikrede Aalborg Håndbold en sejr over GOG tirsdag aften.

Et flot angrebsspil, et solidt forsvar og Søren Westphal på toppen i målet. Det var Aalborg Håndbolds opskrift på sejr tirsdag aften, da Aalborg Håndbold mødte GOG i Jutlander bank Arena.

Specielt første halvleg var forrygende for de aalborgensiske herrer. Søren Westphal stod solidt i målet bag et godt kæmpende forsvar, hvilket gav et flot resultat ved afslutningen af første halvleg. Aalborgenserne gik til pause med en solid 19-12 føring.

I anden halvleg fik GOG's Minik Dahl meget plads. Han kvitterede med at hamre bolden i aalborgensernes net 10 gange. Det var tre udvisninger, der gjorde at GOG's skytter i anden halvleg fik en del mere plads. GOG'erne nåede også op i hælene på aalborgenserne med 29-27 to minutter før tid.

Det lykkedes dog ikke GOG at indhente aalborgenserne, der også afsluttede kampen med to mål. Et af Chris Jørgensen og et af Christian Jensen. GOG reducerede i de sidste sekunder, men det ændrede altså ikke på Aalborgensernes succes. Kampen sluttede med cifrene 31-28 til Aalborg Håndbold.