Første nordjyske e-sportsforening bliver del af AaB af 1885

Aalborg eSport bliver til AaB eSport og får lokaler ved AaBs træningsanlæg.

Der er store ambitioner for e-sporten i Nordjylland, og mulighederne bliver flere og flere. For knap et år siden så Aalborg eSport dagens lys, og allerede nu har foreningen indgået et samarbejde med AaB af 1885. Dermed kan de efter en ekstraordinær generalforsamling onsdag kalde sig for AaB eSport.

AaB eSport indgår på samme vilkår som AaB 89ers og AaB Floorball. Efter sommeren 2017 rykker de ind i lokaler på Hornevej 2 i Aalborg Øst, hvor Superligaspillerne træner til hverdag.

- Med AaB af 1885 kan vi skabe et solidt grundlag for at få forankret e-sport i foreningsregi og få skabt Danmarks bedste e-sportsforening i hjertet af Nordjylland, siger formand Dan Nimand Gaardbo.

Han påpeger, hvordan en e-sportsforening giver unge muligheder for at få nye venskaber med samme interesse som dem selv – nemlig computerspil. Det har der ikke tidligere været mulighed for i det nordjyske foreningsliv.

- Foreningskulturen og fællesskabet er stærkt forankret i AaB, og er noget, vi ser meget frem til at blive en del af, siger Dan Nimand Gaardbo.

Der er allerede 50 medlemmer i foreningen, som lige nu har blandt andet FIFA og Counter Strike på programmet.


Seneste nyt

fra Nordjylland