Food College Aalborg har økologi på skemaet

Tirsdag havde de kommende madprofesionelle fra Food College Aalborg Økplogi på skemaet. DEt var første gang at et arrangement som dette blev afholdt.

De kommende slagtere, bagere og kokke fra Food College Aalborg havde tirsdag økologi på skemaet. Det var over 120 elever, der satte sig til rette, da blandt andet en økologisk svineproducent fortalte om økologi.

- Økologi er nok kommet for at blive. Så man må tage stilling til, om det er noget, man gider at arbejde med. Om Økologien har de kvaliteter man sætter højt, eller om man heller vil bruge nogle andre råvarer. Lige meget hvad vil vi gerne have eleverne til at tage stilling til økologi, siger Torben Holm, der er slagterfaglærer på Food College Aalborg.

På dagen blev der blandt andet afholdt en paneldebat, der skal hjælpe de unge med at tage stilling til økologi. Det er interesseorganisationen Landbrug og fødevare, der har arrangeret økodagen. 

- Øko-battles skal give de unge på de køkkenfaglige erhvervsuddannelser mere viden om økologi og udfordre dem på deres værdier og holdninger, lyder det fra Andres Buchhave Jensen fra Landbrug og Fødevare.  

Det er første gang, at dette arrangement kommer til Aalborg Tech College.


Seneste nyt

fra Nordjylland