Turistforeningsformand: Det er som at miste en rigtig god ven

Det er frygteligt, det er en blanding af chok og vantro – men når de følelser har lagt sig, så er man utroligt trist, og jeg har det ligesom, jeg har mistet en rigtig god ven.

Formand for den lokale turistforening, Han Herred Turistforening, Ulla Flintholm, er, som hun selv betegner det, i en tilstand af chok og vantro, efter nattens omfattende brand, der endte med, at der intet er tilbage af det kendte Svinkløv Badehotel.

- Og den følelse tror jeg, der er mange, der kan nikke genkendende til, siger hun.

- Det er ikke sikkert, vi alle har været her hver eneste sommer, men de fleste har været forbi hotellet, når man har været på stranden, tilføjer hun.

Ulla Flintholm, Fjerritslev, er formand for den lokale turistforening og kommunalbestyrelsesmedlem i Jammerbugt Kommune for Venstre, og hun er ikke i tvivl om, at tabet af Svinkløv Badehotel vil kunne mærkes markant i hele lokalsamfundet.

- Vi har været utrolig stolte af Svinkløv Badehotel. Det er tæt på, jeg vil kalde det katastrofe – om ikke andet så får det overordentlig stor betydning for området. Hotellet har været fuldt booket, og det kommer til at kunne mærkes, siger hun.

Svinkløv Badehotel var nemlig et synonym med den måde, området gerne vil drive turisme på.

- Det er det der med stilleturismen, det er det med at gå i dybden med kvaliteten , det er kulturhistorien i naturen og det definerede Svinkløv spot-on – det enkle, det simple -  det definerer den måde, vi ser os selv på, Ulla Flintholm.

Ulla Flintholm håber, at alle er indstillede på - og har kræfter til - at genopbygge hotellet.


Seneste nyt

fra Nordjylland