Formand forlader Hanstholm Havn

Hanstholm Havn skal have ny bestyrelsesformand. Det kommer under et døgn efter at Hanstholm Havns millionudvidelse blev godkendt af kommunalbestyrelsen i Thisted.

Tirsdag aften besluttede kommunalbestyrelsen i Thisted, at give kommunegaranti på et 450 millioner kroner lån til udvidelsen af Hanstholm Havn. Onsdag morgen meddeler bestyrelsesformand Martin Vestergaard, der har været en af de bærende kræfter bag oprydningen i Hanstholm Havn, at han forlader bestyrelsen.

Det sker fordi Martin Vestergaard til daglig er topchef i Rådgivningsfirmaet Bascon, der netop er blevet overtaget af COWI. Martin Vestergaard ønsker derfor at hellige sig dette job indtil, hans jobsituation er afklaret.

– Vi håber, det vil være muligt for Martin Vestergaard på et tidspunkt at vende tilbage og fortsætte det store arbejde, han hidtil har lagt i udviklingen af Hanstholm havn, siger borgmester Lene Kjelgaard Jensen til LimfjordUpdate.dk.

Hun beklager Martin Vestergaards afgang, men har fuld forståelse for årsagen hertil. En ny formand for bestyrelsen bliver eftersigende præsenteret senere i dag. 


Seneste nyt

fra Nordjylland