Fornyelse hos Team Concordia

[color=#00000a]13 ryttere og ny sportschef for Team Concordia Forsikring Himmerland præsenteret lørdag.[/color]

Holdet er blevet væsentligt forstærket med de tre stærke profiler, den svenske mester Christofer Stevenson, Martin Mortensen, som kommer fra Pro Tourholdet Vancansoleil og Kasper Klostergaard som kommer fra Saxo Bank Tinkoff Bank. Til at styre holdet er ansat den tidligere professionelle cykelrytter og danske mester, Allan Johansen, med tilnavnet "smeden".

Der blev endvidere præsenteret en ny navnesponsor, Riwal, som nu træder fuldt og helt ind på scenen. Den danske afdeling af den internationale virksomhed Riwal, med direktør og medejer Claus Kromann, i spidsen valgte at gå ind som navnesponsor for at være med til at hæve cykelholdet op på et endnu højere niveau.

Den nye sportschef, Allan Johansen, fortalte om de mål, holdet har sat sig for den kommende sæson.

- Vi kommer med et stærkt hold og vi kommer for at vinde cykelløb. Vi vil primært køre UCI-løbene i Europa og Skandinavien og naturligvis også de store, hjemlige løb, men vægten ligger på udlandet, understregede Allan Johansen, som også løftede sløret for forberedelserne til den kommende sæson, hvor holder skal på træningslejr i Spanien.


Seneste nyt

fra Nordjylland