Forpremiere: Mød de udlændinge, der elsker Nordjylland

I serien "I love Nordjylland" møder vi 10 udlændinge, der alle har bosat sig i Nordjylland og elsker landsdelen. Se første afsnit her.

Vi elsker alle Nordjylland - altså vi nordjyder. Og vi kan have svært ved at forstå hvorfor vores dejlige landsdel kæmper med affolkning, når vi nu har så meget at byde på.

Men kan vi indfødte fortælle det til andre, så de virkelig tror på, at Nordjylland har Danmarks bedste og smukkeste egne? Måske ikke, men så må man få andre til det.

I TV2 Nords nye serie "I love Nordjylland" fortæller 10 udlændinge, der alle er bosat i Nordjylland, hvad de elsker ved vores landsdel, og i serien, der har premiere på Salto onsdag klokken 20.30 kan du blandt andet møde canadiske Shellie Boudreau, der fandt kærligheden i Nordjylland som studerende og derfor blev boende her i landet, Edin Hajder fra Bosnien, der kom til Danmark i 1994 og nu er selvstændig med base i Hobro og Francois Grimal fra Frankrig, der for 22 år siden fik et jobtilbud i Frøstrup, han ikke kunne sige nej til.

Sidstnævnte er hovedperson i seriens første afsnit, og hvis du ikke kan vente til onsdag aften, kan du herover se hele afsnittet og høre om Francois Grimals kærlighed til Klimøller og Thy.

I mandagens udgave af Nordjylland LIVE gæstede Francois Grimal og seriens tilrettelægger Helene Gottschalk Dahl studiet. Her fortalte Francois mere om sin kærlighed til Nordjylland og Helene Gottschalk Dahl delte sine oplevelser fra optagelserne af de 10 afsnit, der ruller over skærmen hele efteråret. Det interview kan du se herunder.

Nyt program får snart premiere på Salto med og om udlændinge, der er blevet nordjyder

 


Seneste nyt

fra Nordjylland