Forsvunden mand fandt selv hjem fra Made In Denmark

En 61-årig mand bosat i Sverige forsvandt sent torsdag aften sporløst på vej hjem fra Made In Denmark ved Hornum, men fandt selv hjem igen fredag morgen

Nordjyllands Politi har natten til fredag haft travlt med en eftersøgning i bakkerne ved Vesthimmerland Golf & Spa Resort ved Gatten.

Årsagen var, at en 61-årig mand bosat i Sverige pludselig var forsvundet sporløst på vej hjem fra golfturneringen Made In Denmark, som udspiller sig i disse dage på golfanlægget, sent torsdag aften.

- Han er simpelthen på vej mod sin bil på parkeringspladsen sammen med sin kone omtrent klokken 23.30. Han er en anelse beruset, har vi fået oplyst, og konen går lidt foran. Da hun på et tidspunkt vender sig om for at se sig tilbage, er manden væk, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mogens Hougesen.

Personalet på golfresortet og den 61-åriges kone ledte selv efter ham de første par timer, men endte med at tilkalde politiet klokken 01.20. Hundepatruljer overtog arbejdet og gennemgik samtlige bygninger, telte, vogne, vandhuller og søer med hundene, før de klokken fire indstillede arbejdet midlertidigt.

- Vi var faktisk ved at overveje, om vi skulle sende en helikopter i luften og lede efter ham, så snart det blev rigtig lyst, men jeg har netop fået at vide her klokken 06.25, at han er dukket op af sig selv, så det er jo en lykkelig slutning, siger Mogens Hougesen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland