Fortuna taber i Firenze

Det blev ikke til noget godt udgangspunkt, da Fortuna Hjørring onsdag aften drog til Firenze for at spille den første af to kampe i sekstendedelsfinalen af kvindernes Champions League.

Fortuna Hjørring spillede onsdag aften den første af to kampe mod Fiorentina Women’s FC i Champions League sekstendedelsfinalen.

Desværre for de nordjyske kvinder, kunne de ikke stille meget op mod italienerne. Allerede efter ni minutters spil, kom Fortuna bagud, da Ilaria Mauro sendte bolden ind bag Hannah Seabert i Fortuna-målet.

Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg og hjørringenserne måtte gå til pause nede med en enkelt.

I starten af anden halvleg spillede Fortuna sig til både frispark og hjørnespark, men formåede ikke at veksle dødboldene til mål.

I stedet kunne Ilaria Mauro efter 63 minutter bringe florentinerne foran med 2-0, da hun for anden gang sendte kuglen i det nordjyske mål.

Fortuna Hjørring pressede på i slutminutterne for at få et bedre udgangspunkt inden returopgøret, men det lykkedes ikke og kampen endte 2-0 til Fiorentina.

Returkampen spilles i Hjørring onsdag den 26. september med kampstart klokken 19.00.