Fortuna tager sejren og tre point mod BSF

Nordjyske Fortuna Hjørring trækker fra Brøndby efter en sejr over BSF.

Endnu engang kan Fortuna Hjørring gå fra banen med en sejr og tre point. Søndag eftermiddag slog de nemlig 3F-ligaens nummer tre, BSF, 1-0.

Derved trækker Fortuna endnu længere fra konkurrenterne med fem point ned til rækkens nummer to, Brøndby, der samtidig satte point til, da de blev slået af Kolding 1-4.

Kampen igennem stod der Fortuna på spillet, men det kneb, som man desværre har oplevet i de seneste kampe med afslutningerne, så man gik til pause med stillingen 0-0.

Da holdene kom på banen til 2. halvleg, var der ikke tvivl om, at Fortuna-spillerne havde fået besked om at være mere målsøgende. Efter et par store chancer lykkedes det så i kampens 56. minut.

Det var Frederikke Thøgersen, der sled sig igennem med et par hurtige træk og sendte bolden i mål til 1-0.

Et par gange kom BSF ganske tæt på Fortuna-målet, og Fortuna kan takke målmand Hannah Seabert for, at der ikke blev udlignet, da hun var helt alene med en af BSF’s angribere.

I de seneste kampe har Karoline Smidt været den mest målsøgende, så hun var savnet, da hun ikke kom på banen i 2. halvleg.

Et mindre slag over det ene knæ medførte, at man valgte at skåne Karoline Smidt, så hun er helt på toppen i Fortunas næste kamp, der er på udebane mod rivalerne fra Brøndby søndag den 6. maj.