Fortuna vender truende nederlag til sejr

Kolding Q drillede de forsvarende mestre, men kunne ikke holde skansen i Hjørring.

Fortuna Hjørring var lørdag i aktion i 3F Ligaen. Her var modstanderen Kolding Q, som inden kampen indtog femtepladsen. Fortuna lå imidlertid nummer to i tabellen, og de havde brug for en sejr for at holde trit med ærkerivalerne fra Brøndby på førstepladsen.

Men selvom Fortuna indtog favoritværdigheden, så var det gæsterne, der kom først på måltavlen. Signe Boysen bragte nemlig Kolding Q foran efter 16 minutters spil. Der blev ikke scoret yderligere i første halvleg og så kunne gæsterne noget overraskende gå til pause foran med 0-1.

Der skulle gå små tyve minutter af anden halvleg før netmaskerne i Hjørring igen blafrede. Til stor opmuntring for hjemmeholdet og dets fans var det landsholdsspilleren Karen Holmgaard, der med hovedet bragte balance i regnskabet på oplæg fra Tamires Di Britto Gomes.

Bare ti minutter senere kunne Sanni Franssi så bringe hjemmeholdet i front, da hun efter en solotur udplacerede Kolding Q’s mplmand Lene Christensen.

Der var chancer i begge ender i de resterende minutter af kampen, men ingen af holdene havde heldet eller dygtigheden til at sende bolden i kassen, og dermed endte kampen 2-1 til Fortuna Hjørring, som fortsat ligger på andenpladsen med to point op til Brøndby, der ligeledes vandt deres kamp lørdag.