Frederikshavn Havn bliver ny hovedsponsor for White Hawks

Frederikshavn White Hawks føjer fra 1. januar endnu en hovedsponsor til listen.

Fra 1. januar 2017 vil der være et nyt logo at finde på reklamer, bander og spillertrøjer hos Frederikshavn White Hawks og Frederikshavn Ishockey Klub.

Elite Nord Frederikshavn, som omfatter både høgene og ishockeyklubben, har nemlig indgået ny sponsoraftale med Frederikshavn Havn, som skal løbe frem til 2019.

Ifølge administrerende direktør i Frederikshavn Havn, Mikkel Seedorf Sørensen, har det stor betydning, at samarbejdet både gælder eliteholdet og udviklingen af ungdomstalentet:

- White Hawks er et stærkt sportsbrand, og gennem sponsoratet får vi mulighed for at øge kendskabet til Frederikshavn Havn både lokalt og nationalt. Vi forsøger hele tiden at være skarpe på at gøre opmærksom på os selv og de mange muligheder, der er på havnen, og der er helt klart et behov for at gøre opmærksom på de unges jobmuligheder inden for de maritime erhverv – og her er samarbejdet med ungdomsafdelingen helt afgørende. I ishockeyens verden lever man af at skabe egne talenter, og det samme gør sig i høj grad gældende for de maritime erhverv. Vi skal vise muligheder, bane vejen og skabe en interesse så tidligt som muligt, siger Mikkel Seedorf Sørensen.

I Elite Nord Frederikshavn A/S er der også stor tilfredshed med den nye hovedsponsoraftale.

- Det har været et mål for os igennem længere tid at have fire hovedsponsorer tilknyttet, og det er ualmindeligt rart, at det nu er lykkedes for os, siger salesmanager i Elite Nord, René Jørgensen.

- Aftalen betyder naturligvis ikke, at Frederikshavn White Hawks nu kan gå ud og købe nye spillere, men den giver ro på bagsmækken, og så konsoliderer den vores i forvejen fornuftige økonomi. Det kommer både Frederikshavn White Hawks og Frederikshavn Ishockey Klub til gode. Og så er vi i Elite Nord glade for at kunne levere vores bidrag til at udbrede kendskabet til de nye spændende muligheder, der byder sig til på Frederikshavn Havn. Jeg synes, det er godt, vi i fællesskab kan løfte en opgave, der gavner både havnen, byen og ishockeyen”.

I forvejen har Frederikshavn White Hawks Nordjyske Bank, Scanel og P. Conradsen som hovedsponsorer.


Seneste nyt

fra Nordjylland