Frivillige bestemmer indretningen i nyt streetmekka

Over 200 frivillige aalborgensere har i løbet af weekenden sat deres præg på indretningen af det nye GAME Streetmekka i Aalborg Øst.

Lørdag og søndag har over 200 aalborgensere lagt vejen forbi den gamle eternikfabrik i Aalborg Øst, hvor et nyt idræts- og kulturhus - GAME Streetmekka Aalborg - er ved at blive bygget færdigt. 

De frivillige var inviteret forbi for at hjælpe tømrerne med at gøre hallen klar til åbning i februar og sætte deres eget præg på indretningen i idrætshallen. 

En af de fremmødte var Lars Mæng Lichon fra Nørresundby, der sammen med sin søn Marcus hjalp til med at flytte bordene i hallen og slibe idrætsudstyret. Lars Mæng Lichon mener, at hallen er et spændende projekt, og derfor vil han gerne støtte op om det.

- Da jeg hørte om invitationen, så tænkte jeg, at det var noget, jeg rigtig gerne ville hjælpe til med. Når det står færdigt, så er jeg sikker på, mine egne børn også vil bruge det, siger Lars Mæng Lichon.

Hele Aalborgs hus

De frivillige fungerer som billig arbejdskraft og det glæder den daglige leder af idrætshuset, Anja Ladefoged Lyngsø, at så mange aalborgenserne gerne vil støtte op om Streetmekka Aalborg, så det når at stå færdigt til indvielsen. 

- Jeg synes, det er fantastisk. Det er så fedt, at de har lyst til at være en del af det og være med til at sætte deres præg på huset. Det bliver jo hele Aalborgs hus, og det bliver her, at børn, unge og voksne kan komme og dyrke gadeidræt og streetkultur, og derfor synes jeg, det er vigtigt, at de er en del af processen, siger Anja Barbré Ladefoged Lyngsø.

Udover at hjælpe til med tømrerarbejdet kunne de mindste frivillige også lægge perleplader, der skal være med til at udsmykke hallen. Også rapperen Jonny Hefty var mødt op sammen med flere graffitimalere for at spraymale ydersiden af bygningen.

Når idrætshallen åbner, vil der være muligt at dyrke fodbold, basketball, streetdance og parkour i streetmekkaet.

GAME Streetmekka Aalborg åbner den 15. februar. 


Seneste nyt

fra Nordjylland