Frygt for børnelokker i Klokkerholm

To piger er på få dage blevet kontaktet af en mand, der tilbød at køre dem hjem. Derfor frygter den lokale skole i Klokkerholm, at det kan være en børnelokker og har derfor sendt et advarselsbrev ud til forældrene.

Inden for kort tid er minimum to piger blevet kontaktet af en fremmed mand. I begge tilfælde har manden tilbudt at køre pigen hjem eller give hende et lift. Pigerne sagde nej tak, hvorefter manden kørte sin vej med det samme.

- Den 30. november har en cirka 50-årig mand i blå arbejdsbukser kørt op til en 14-årige pige i en mørkegrøn landrover og spurgt om hun ville have et lift. Pigen sagde nej, og manden kørte med det samme, oplyser det lokale politi i Frederikshavn til TV2/Nord.

Episoderne foregik i henholdsvis Klokkerholm og Flauenskjold.

Ifølge nordjyske medier har episoderne nu fået de lokale skoleledere til at sende breve ud til forældrene, så de kan forklare deres børn, at de ikke skal køre med en fremmed.

- Jeg har ikke ønsket at piske en stemning op, men alligevel synes jeg, det er vigtigt, at forældrene orienteres, når der sker noget sådant, siger skoleleder på Klokkerholm Skole Tove Thomsen til nordjyske.dk.

Nordjyllands Politi er underrettet i sagen. Du kan kontaktes på 114, hvis man har informationer i sagen.


Seneste nyt

fra Nordjylland