Gammel håndboldskade tvinger Aalborg-rådmand på orlov

Familie- og beskæftigelsesrådmand i Aalborg, Mai-Britt Iversen (S), har søgt om orlov fra 29. oktober, fordi hun skal have et nyt knæ.

En gammel håndboldskade har fået familie- og beskæftigelsesrådmand i Aalborg, Mai-Britt Iversen (S), til at søge om orlov. Hun skal på operationsbordet og have et nyt knæ, og Socialdemokratiets Nuuradiin Hussein vil vikariere for hende i perioden, hvor hun er væk. 

- På grund af en gammel håndboldskade, har jeg det sidste år døjet meget med det knæ. Så jeg glæder mig til at få det ordnet. Tidspunktet passer fint med, at jeg lige kan være med til at forhandle kommunens budget på plads inden jeg skal sygemeldes, siger rådmand Mai-Britt Iversen.

Mai-Britt Iversen har søgt om orlov fra 29. oktober. Hvor lang tid orloven varer, kan rådmanden dog ikke sætte præcis tid på.

- Lægerne har sagt, at om alt går vel skal jeg regne med 2-3 måneder. Mere præcist kan det ikke siges.

Det er den 44 årige Nuuradiin Hussein, der træder til som vikar for Mai-Britt Iversen. Han har siddet i Byrådet siden 2014 for Socialdemokratiet. Han er blandt andet 2. viceborgmester i Aalborg Kommune, og gruppeformand for den socialdemokratiske byrådsgruppe.

- Jeg er vant til at arbejde tæt sammen med Mai-Britt. Det er jo træls, at skulle undvære hende. Da jeg blev spurgt, om jeg ville træde til, sagde jeg selvfølgelig ja til hjælpe. Det er samtidig en spændende udfordring, fortæller Nuuradiin S. Hussein.


Seneste nyt

fra Nordjylland