Gennembrud i stor indbrudssag

Nordjyllands politi har tirsdag anholdt tre indbrudstyve, der står bag flere indbrud i Aalborg. Mændene havde gemt tyvekoster i en lejlighed.

Nordjyllands Politi modtog tirsdag eftermiddag en anmeldelse om indbrud på adressen Vangs Alle i Aalborg, hvor et vidne netop havde observeret tre indbrudstyve sparke døren ind til en lejlighed.

Politiets vagtcentral sendte med det samme flere patruljer til stedet, og 15 minutter senere kunne en af politiets hundepatruljer foretage anholdelse af de tre formodede gerningsmænd.

- Anholdelserne er et resultat af en vågen borger, der hurtigt fik alarmeret politiet, og denne sag er et rigtig godt eksempel på, hvor vigtig borgernes hjælp er i forbindelse med vores indsats på området, fortæller politikommissær Sune Myrup fra Nordjyllands Politi.

- I forlængelse af anholdelserne har vi foretaget ransagning af en adresse i Aalborg, hvorunder vi har fundet rigtig mange effekter, og med baggrund i disse fund har vi nu sigtet de tre anholdte for 10 indbrud, der er begået i Aalborg, fortæller Sune Myrup.

Gerningsmændene er henholdsvis 20, 22 og 25 år, og de bliver onsdag formiddag fremstillet i et lukket grundlovsforhør med krav om fængsling.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland