Gerningsmand efterlyst: Tog bussen til Aalborg efter voldeligt hjemmerøveri

Nordjyllands Politi formoder nu, at gerningsmanden bag et voldeligt hjemmerøveri i Flauenskjold mandag tog bussen til Aalborg.

Nordjyllands Politi har onsdag eftermiddag frigivet nye oplysninger om den mand, der mistænkes for at stå bag et voldsomt hjemmerøveri i Flauenskjold mandag den 23. april.

Her blev en 69-årig kvinde bundet og udsat for vold, mens gerningsmanden gennemrodede hendes hjem. Bagefter forsvandt gerningsmanden til fods, og først et par timer senere lykkedes det kvinden at vriste sig fri af rebene og søge hjælp.

Nu er politiets efterforskere overbeviste om, at manden tog fra Flauenskjold til Aalborg. 

- Efterforskningen har klarlagt en del af hændelsesforløbet, og vi er ret sikre på, at gerningsmanden forlod stedet ad Rolighedsvej omkring klokken 12.15-12.30, hvorfra han gik videre ad Agertoften op til Aalborgvej, fortæller politikommissær Sune Myrup fra Nordjyllands Politi.

- Ud fra vidneforklaringer er vi af den opfattelse, at gerningsmanden tog med busrute 73 klokken 12.48 fra Aalborgvej i Flauenskjold, og denne bus ankom efterfølgende på busterminalen i Aalborg klokken 13.41, tilføjer han.

Gerningsmandens signalement

Gerningsmanden trak ifølge politiets oplysninger en mørk damecykel, hvorpå der var placeret en pæn sort hardcase-kuffert. Han beskrives således:

  • Mand
  • Cirka 30-40 år gammel
  • 170-180 centimeter høj
  • Almindelig af bygning
  • Brun i huden med ar eller bumser i ansigtet
  • Kort mørkebrunt hår og lysbrune skægstubbe
  • Tatoveret på venstre side af halsen op mod øret
  • Bar en guldkæde med flade led rundt om halsen
  • Iført sorte bukser samt sort trøje med hvid skrift
  • Iført en større, sort bandana samt en cap/kasket med camouflagemønster i hvidt og gråt på fronten

- Vi er meget interesserede i at høre fra vidner, der mener at have set en person, der matcher signalementet, i Flauenskjold, i bussen eller på busterminalen i Aalborg.Den her sag har vores største prioritet, da fremgangsmåden er ekstremt grov, og derfor appellerer vi også til, at de, der mener at have set gerningsmanden eller har en formodning om, hvem han er, kontakter politiet på telefon 114, opfordrer politikommissær Sune Myrup.

Politiet frigiver nu nye oplysninger om hjemme-røveriet i Flauenskjold, hvor en 69-årig kvinde mandag morgen blev udsat for vold og bundet. Politiet mener at kende røverens flugtrute. Han tog formentlig busrute 73 kl. 12.48 fra Flauenskjold og stod af på busterminalen i Aalborg en lille time senere

 


Seneste nyt

fra Nordjylland