Godnat fra pælene: -Jeg frygter ikke natten

De fem deltagere i pælesiddekonkurrencen har holdt ud i ti timer. Nu gælder det om at holde sig vågen, når mørket bryder frem.

Nogen holder lille fredag, og tager i gaden og fester til den lyse morgen, andre går tidligt i seng, og så er der dem, der tilbringer deres torsdag nat på en pæl i en sø.

Lige præcis sådan en nat har fem konkurrencedeltagere i vente. De deltager nemlig i pælesidekonkurrencen på TV2 Nord, hvor de kæmper om 20.000 kroner. De skal højest sidde på pælen i 48 timer, og det gælder altså også om natten. 

- Jeg har taget en pude med, så jeg kan ligge henover pælen. Det gør det lidt mere behageligt, siger Martin Christensen fra Frederikshavn, som er en af de fem deltagere i konkurrencen.

Selvom mørket er ved at bryde frem, duggen har lagt sig, og et par regndråber rammer deltagerne, er de ikke til at slå ud efter 10 timer på pælen.

- Jeg frygter ikke natten, og trætheden har ikke meldt sig endnu. Jeg frygter mere for i morgen. Der tror jeg, det bliver stramt, siger Martin Christensen.

Det er den deltager, der sidder allerlængst tid på pælen, der vinder konkurrencen. Sidder der flere deltagere på pælen, når der på lørdag klokken 12 er gået 48 timer, skal vinderne dele præmien.

Deltagerne må hver især forlade pælen fire gange på et døgn i ti minutter af gangen. Derudover for de mad hver femte time – selvfølgelig på pælen.

Du kan følge med i deltagernes kamp på pælen LIVE her på hjemmesiden. 


Seneste nyt

fra Nordjylland