Grisepasserens krav: Jeg vil starte på bænken

Ulsteds "grisepasser" stiller et ultimativt krav forud for sæsonens kampe: Han forlanger at starte på bænken, så han kan tage over, når de andre bliver trætte.

Mathias Erik Nielsen er fast mand på Ulsted serie 6. Derudover er han "grisepasser" på en stor svinefarm uden for Aalborg. Det eneste krav Mathias har, når han skal spille kamp med drengene fra Ulsted, er, at han forlanger at starte alle kampe på bænken. Mathias vil først på banen når alle de andre er blevet trætte af at jagte bolden. Så kommer "grisepasseren" på banen.

Hjemme på svinefarmen er det Mathias, der gerne giver en hjælpende "hånd", når de store søer skal fare. Og det sker ofte, at Mathias må tage den lange handske på og hjælpe soen med at få de sidste grisebasser ud.

Efter et par veludførte fødsler var Mathias klar til kampen mod Tylstrup, det blev en meget målrig kamp og nok den bedste kamp hidtil for Ulsted serie 6. Med hele 3 scoringer uden den normale topscorer, Michael Kauslund, så beviste holdet, man godt kan finde vej til netmaskerne. 

Det var åbenbart rygtes, at Nordjyllands dårligeste fodboldhold skulle komme på besøg i Tylstrup, for der var mødt et par hundrede tilskuere op, og de blev ikke snydt for en ganske underholdende og målrig kamp.

-Jeg er sgu stolt af drengene. Den første halve time er positivt. 

 


Nordjyllands dårligste fodboldhold?

default_thumb

play Husker du Nordjyllands dårligste fodboldklub? Nu laver de e-sporthold

def_thumb,50_percent

play Sæsonen sluttet af med et brag: Se hvordan Ulsted-drengene fester

def_thumb,50_percent

play Så har de også prøvet det i Ulsted

default_thumb

play Verdens-premiere: Ulsted Serie-6 præsenterer ny musikvideo

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland