Håndbold får bedre vilkår i Nordjylland

En historisk samarbejdsaftale mellem Jydsk Håndbold Forbund kreds 1 og DGI Nordjylland skal skabe bedre vilkår for håndbolden i Nordjylland.

Bedre vilkår er på vej for håndboldsporten i Nordjylland. DGI Nordjylland og Jydsk Håndbold Forbund kreds 1 har skrevet under på en ny aftale. De vil nu samarbejde i stedet for at konkurrere om de nordjyske håndboldspillere. 

Det nye samarbejde skal give mulighed for at udvikle nye og bedre tiltag i håndboldverdenen. De vil, ved at arbejde sammen, udnytte de to organisationers ressourcer optimalt.

- Vi skruer op for blusset på aktivitetsudviklingen, og vil med en fælles indsats skabe overskuelighed for klubberne og gøre det meget nemmere at være frivillig i en håndboldklub, siger Villy Nielsen, der er formand i JHF kreds 1. 

En fælles tilgang til aktiviteterne vil samtidig betyde, at der kommer endnu mere kvalitet ind i de enkelte tiltag, og at flere arrangementer bliver gennemført med et højere deltagerantal. På sigt skal en fælles front løfte en idræt, der har det svært, hvis man kigger på udviklingen i antallet af håndboldspillere på landsplan. 

- I stedet for at slås om de samme deltagere, arbejder vi os fra nu af ind i en fælles proces, der hæver baren for idrætten – og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at det er det rigtige skridt for håndbold i Nordjylland, siger Inger Møller Nielsen,  direktør i DGI Nordjylland. 

Samarbejdet mellem de to organisationer sættes i gang med det samme.


Seneste nyt

fra Nordjylland