Hackathon har fået en vinder

Søndag aften blev det afgjort, hvem der løb med de 100.000 kroner, der var præmien i Spar Nords hackathon. En ide omkring sammenkobling af sociale medier og bankens rådgivning løb med sejren.

Hele weekenden har mere end 95 deltagere i Spar Nords hackathon kæmpet om at finde nye digitale løsninger til finansverdenen og ikke mindst den store pengepræmie på 100.000 kroner. 

Vinderne af konkurrencen blev Bankdreng-gruppen. De leverede en ide omkring, hvordan banken skal bruge de sociale medier til at blive klogere på hvilke finansielle produkter og hvilken rådgivning, som kunder og potentielle kunder har mest brug for. 

- Vi har kløet på hele weekenden med 4-5 timers søvn per nat. Alt det vi har nået, har vi nået i løbet af weekenden, siger 27- årige David Andersen, der var en del af vindergruppen. 

Vindergruppen blev af dommerne rost for deres gennemarbejdede og informative pitch. Det, at de havde en forretningsplan klar og havde gjort sig kvalificerede overvejelser omkring, hvordan det kunne skabe værdi i praksis, gjorde udslaget for dommerne. 

- De trak den jo længe. De formåede virkelig at få hjertet til at tikke. Det var helt surrealistisk, da vores navn endelig blev råbt op, siger David, der normalt arbejder som selvstændig.   

Hvad de mange penge skal bruges til, det er endnu ikke besluttet. Gruppen vil lige lade sejren bundfælde sig inden de på lørdag mødes igen og afgøre, hvad pengene skal gå til. 


Seneste nyt

fra Nordjylland