Hærværk i Veddum: Flere huse overtegnet med graffiti

Ukendt gerningsmand har hærget flere huse i Veddum

"P.X. was here", "P.X. is god" og Fuck Hells Angels" er blot nogle af de ting, der står skrevet med sort graffiti rundt omkring i Veddum.

Det er gået ud over flere huse, biler, postkasser og blomsterkrukker i byen, som nu har alt fra kønsdele til skældsord stående på deres facader.

Himmerlands Politi har indtil videre fået syv anmeldelser. De kom alle sammen tirsdag formiddag, og det er endnu uklart for politiet, hvem gerningsmanden er, og hvad forkortelsen, P.X. betyder.

- Vi er nu ved at samle alle anmeldelserne sammen og undersøge, hvem der kan stå bag disse sindssyge handlinger, siger politikommissær Preben Møller fra Nordjyllands Politi.

Én af dem, det er gået udover er Michael Hald. Han kom ud til sin bil tirsdag formiddag, og idet han kører ud af indkørelsen ser han, at alt ikke er som det plejer.

- Der står "P.X is god," og så sagde det bare "for satan" inden i mig. Der er omkring ti husstande, der har været udsat for det, og vi kan nærmest se, hvilken rute, han har gået, siger Michael Hald. 

Hvis nogen ved noget om sagen, hører politiet det gerne. Politiet kan kontaktes på 114.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland