Halvdelen af Jomfru Ane Gade solgt

Restaurations Kompagniet A/S har købt ni beværtninger i Skandinaviens største festgade, Jomfru Ane Gade, og bliver dermed Aalborgs største restaurationsgruppe.

Restaurations Kompagniet A/S, der ejer og driver mere end 30 barer og natklubber rundt om i landet, har købt majoriteten i Musikhuset A/S, som står bag cirka halvdelen af beværtningerne i den landskendte festgade Jomfru Ane Gade. Dermed kommer ReKom, der i forvejen ejer tre beværtninger i Aalborg, nu op på i alt 12 forretninger den nordjyske hovedstad.

Ejerne af Musikhuset, de to erfarne restauratører Finn Hvillum og Thomas Nedergaard Kristiansen, glæder sig over handlen og det nye samarbejde med Restaurations Kompagniet (ReKom):

- Det glæder os meget, at det er lykkes at få aftalen med ReKom på plads. Jeg ser rigtig meget frem til at samarbejde med Danmarks største og uden tvivl mest professionelle barkoncern, siger Thomas Nedergaard Kristiansen.

Thomas Nedergaard Kristiansen fortsætter som partner i ReKoms beværtninger i Aalborg, og han er samtidig udnævnt som direktør for hele ReKoms Aalborg-afdeling.

- At få så professionel og dygtig en spiller ind som ReKom kommer til at give Jomfru Ane Gade et kæmpe løft og vil bidrage til at fastholde Aalborgs status som ’Nordens Paris’, som vi jo ynder at kalde byen, siger Thomas Nedergaard Kristiansen.

ReKom er allerede repræsenteret med tre forretninger i Aalborg, og ifølge administrerende direktør Adam Falbert er det ikke tilfældigt, at man har valgt at satse yderligere og så massivt på netop Aalborg:

- Aalborg er en by i stærk udvikling – både kulturelt og erhvervsmæssigt. Vækstmæssigt er Aalborg den førende by i Jylland, og netto stiger befolkningen med ca. 2.000 indbyggere om året. Derfor mener vi, det er en rigtig spændende by at investere i, lyder det fra Adam Falbert.

Efter handlen bliver ReKom den største restaurationsgruppe i Aalborg:

- Det ses sjældent i Danmark, at der handles ni forretninger i et hug, men det var en oplagt mulighed for os, idet vi kender ejerne og deres forretninger og i forvejen har en god base i byen. Vi glæder os til at involvere os yderligere i Aalborg og ser meget frem til vores nye partnerskab, siger Adam Falbert.
For


Seneste nyt

fra Nordjylland