- Har ikke kunnet præstere på max

AaB-profilen Rasmus Jönsson føler at skader har forhindret ham i at spille på sit topniveau.

AaB lejede i sommer Rasmus Jönsson i Wolfsburg. Svenskeren har leveret gode præstationer i AaB, men angriberen føler, at han grundet skader ikke har ramt sit topniveau. Angriberen har igennem det meste af sæsonen døjet med lyskeproblemer, som også har holdt ham på sidelinjen i de seneste kampe.

- Jeg trives rigtigt godt med spillere og trænere. Med skaderne har det været lidt op og ned. Jeg føler ikke, at jeg rigtig har kunnet præstere på mit max, selvom jeg helt klart synes, at jeg har vist, at jeg er en god spiller. Når jeg har været frisk, synes jeg, at jeg har spillet gode kampe, siger Jönsson til fodboldsitet bold.dk.

Mens det er så som så med skaderne, er Rasmus Jönsson vældig glad for den spillestil, AaB har fået banket sammen.

- Spillestilen og spillertyperne passer mig godt. Vi bytter plads, og jeg kan trække ned i banen, og nogle andre kan løbe dybt. Det passer mig godt at være mere delagtig i spillet. Jeg er ikke en angriber, som bare skal være i boksen. Jeg kan lide at komme ned i banen og være med i det opbyggende spil.

Den populære svensker ved endnu ikke hvor karrieren fortsætter, når lejekontrakten med AaB udløber til sommer.

- Jeg holder fuld fokus på det, der sker nu og lader min agent tage sig af det. Vi ligger nummer et og har en pokalfinale at se frem til, så det virker ikke rigtigt at fokusere på, hvad der skal ske til sommer, siger den 24-årig angriber.

Rasmus Jönsson forventer, at han er klar til spille lørdag, når Superligaens tophold gæster Odense.


Seneste nyt

fra Nordjylland