Havnesponsorat af AaB ændrer regler for sponsoraftaler

Frederikshavn havns støtte af AaB's ungdomshold får nu byrådet til at ændre praksis for sponsoraftaler. DF fik dog ikke svar på spørgmål om inhabilitet.

Frederikshavn havn indgik i januar en aftale med AaB om at støtte alle klubbens eliteungdomshold. Det skabte kritik, da havnedirektøren i Frederikshavn, Mikkel Seedorf Sørensen, selv er holdleder for AaB's U13-hold, hvor hans egen søn også spiller. Sagen får nu Frederikshavn kommune til at ændre praksis omkring sponsoraftaler.

Ved onsdagens byrådmøde i Frederikshavn blev der besluttet, at alle kommunalt ejede selskaber fremover skal vedtage sponsoraftaler i betsyrelsen, det skriver kanal Frderikshavn.  

Dansk Folkeparti fik sagen om havnens sponsoraftale med AaB på byrådets dagsorden, da de mente, at der manglede en forklaring omkring, det sagen egentlig handler om - inhabilitet og nepotisme.  

Flemming Rasmussen fra Dansk Folkeparti erkender, at han ikke fik svar på spørgsmålet om inhabilitet, men stiller sig tilfreds med et hememligt notat, der er sendt rundt inden byrådsmødet, og at praksis nu er ændret. 

- Vi fik en redegørelse onsdag eftermiddag. Uanset indpakning er inhabilitet inhabilitet, men nu har vi sikret os, at det ikke sker igen, siger Flemming Rasmussen, fra Dansk Folkeparti. 


Seneste nyt

fra Nordjylland