Her er holdet: Mød Nordjyllands måske dårligste fodboldspillere

Klik her, og mød spillerne på Nordjyllands måske dårligste fodboldhold - Ulsted Boldklubs serie 6-hold.

 

 
 
Foto: Michael Kragmann

Martin er holdets målmand og har et utroligt højt niveau, når han spiller bedst. Desværre sker der udfald i kampene, der kan og har kostet mål. Specielt ved udspark er der udfordringer. Martin er endvidere utrolig uheldig med trykkede ribben og brækkede næser i næsten hver kamp.

 
 
Foto: Michael Kragmann

Casper er en fremragende back, når han da ikke lige er skadet, hvilket han desværre var en stor del af sidste år. Han har - ligesom andre forsvarsspillere på holdet - en lille udfordring med de lidt sene tacklinger.

 
 
Foto: Michael Kragmann

Frederik blev i 2015 kåret til årets talent. Hans styrke er med sikkerhed hans hurtighed, hvorimod lidt teknik godt kunne bygges på. Frederik bliver i kraft af sin hurtighed brugt som mandsopdækning af modstandernes hurtigste angriber.

 
 
Foto: Michael Kragmann

Udover at være barnebarne af klublegenden Lindy er Jesper en hurtig mand, der kæmper for hver eneste bold. Holdet har dog ikke Ngog til rådighed i hver kamp, for han kan gå lidt over stregen. Det gør dog, at han ikke skal skiftes ud, da han selv tager 10 minutter, når det er nødvendigt.

 
 
Foto: Michael Kragmann

Thomas er både forsvarsspiller og holdets sponsor, så han er selvskrevet på holdkortet. Thomas er fremragende når spillerne ikke løber fra ham, men det sker og så kan der i visse tilfælde blive trukket en nødbremse.

 
 
Foto: Michael Kragmann

Casper er et fremrangende forsvarstalent. Da han lige var kommet hjem fra sin tur som livgarder var der ikke noget, han ikke kunne, men nu kan man dog godt se, at hurtigheden og luften igen er på et niveau, der ligner resten af holdets. Casper er ligeledes en mulighed i målet, hvis Martin er forhindret eller lige har brækket næsen - igen.

 
 
Foto: Michael Kragmann

Lasse er en stor gut, som man slår sig på. teknisk er han et geni og kæmper i alle 90 minutter. Lasse er en af de ældre på holdet, og han er en af de rutinerede kræfter, som de unge skal læne sig op af.

 
 
Foto: Michael Kragmann

 Danni er i sin karrieres efterår og overvejer kraftigt at overgå til old boys-holdet, da banen ifølge ham selv "er noget kun stor". Han er dog en spiller, der han en masse at give til holdet. Han er en fodboldspiller, der kan og vil, men ikke altid har luften længere. Danni bruges også i målet, når Martin ikke er til rådighed.

 
 
Foto: Michael Kragmann

Benjamin er en fremragende fodboldspiller. Han er i mange år blevet brugt i angrebet, men er nu ligeså stille blevet omskolet til midtbanespiller. Benjamin skal have bolden i fødderne og kan derfra lave genialiteter.

 
 
Foto: Michael Kragmann

Andreas er en af de unge på holdet, som kan arbejde hele kampen igennem. Andreas VIL vinde og har det bedst på midtbanen. Dog bliver han brugt i forsvaret når skader eller karantæner gør det umuligt at stille en slagkraftig bagerste kæde.

 
 
Foto: Michael Kragmann

Mathias har det bedst med at starte ude og være moralsk støtte. Han giver alt, hvad han har, når han kommer på banen, og kan spille alle banens pladser på nær målmand.

 
 
Foto: Michael Kragmann

 

 
 
Foto: Michael Kragmann

 

 
 
Foto: Michael Kragmann

Niklas er ny mand på holdet og lillebror til angriber Michael Kauslund. UB ser frem til at se hans genialiteter på banen.

 
 
Foto: Michael Kragmann

Flemming er blandt de faste angribere. Han skifter tit og ofte med Wassim, så de kan supplere hinanden. Flemming fik i 2015 sit første mål i kassen, så forventningerne til 2016 er store.

 
 
Foto: Michael Kragmann

Michael er holdets topscorer og derfor en selvfølge i startopstillingen. Han er en af de spillere, der giver holdet et håb om mål og point på kontoen i 2016. Han vil kun spille i angrebet selvom der er andre pladser, han sagtens kan spille, men når man er topscorer har man selvfølgelig selv indflydelse på sin position på banen.

 
 
Foto: Michael Kragmann

 Wassim skal - som så mange andre på holdet - have bolden i fødderne. Han har stadig det første mål til gode, men han har lovet, at det kommer i 2016.

 
 
Foto: Michael Kragmann

Mikael er holdets træner og forsøger at være så retfærdig som mulig og tage de spillere, der dukker op til træning, med på holdet. Han går ikke på kompromis med det, der binder holdet sammen: Det sociale. Ved for mange skader og afbud er Mikael 14. mand.


Seneste nyt

fra Nordjylland