Hjemmerøveri i Flauenskjold: Formodet gerningsmand anholdt

Nordjyllands Politi har nu anholdt den person, som de mistænker for at stå bag et voldeligt hjemmerøveri i Flauenskjold.

I tæt samarbejde med Østjyllands Politi har Nordjyllands Politi torsdag formiddag anholdt den mand, de mener, står bag et voldsomt hjemmerøveri i Flauenskjold. Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Hjemmerøveriet fandt sted mandag den 23. april, hvor en 69-årig kvinde blev bagbundet og udsat for vold, mens gerningsmanden gennemrodede hendes hjem. Efterfølgende flygtede gerningsmanden til fods, og først et par timer senere lykkedes det kvinden at komme fri af rebene og søge hjælp.

Nu tre dage senere, er det lykkedes politiet at finde frem til den mand, de mener, står bag. Den anholdte person er en 45-årig dansk statsborger, der er bosiddende i Thisted kommune.

- Vi har på tværs af flere afdelinger efterforsket ganske massivt på de spor, der var i sagen, ligesom vi har fået rigtig god hjælp fra offentligheden via flere vidner, der har givet brugbare signalementer af gerningsmanden, siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Sune Myrup.

Ud fra de oplysninger som Nordjyllands Politi har fået igennem efterforskningen lykkedes det dem torsdag at lokalisere den mistænkte gerningsmand i Aarhus, hvorefter Østjyllands Politi anholdte manden.

- Den forurettede, der er en 69-årig kvinde, har under røveriet været bundet, ligesom hun har været udsat for vold, og derfor er vi meget tilfredse med, at den her intensive efterforskning nu har resulteret i anholdelsen af den person, som vi mistænker for at være gerningsmanden, siger Sune Myrup.

Den 45-årige fremstilles i morgen i et lukket grundlovsforhør ved retten i Hjørring med krav om fængsling. 

En 45-årig mand blev torsdag formiddag anholdt i Aarhus - mistænkt for at stå bag et groft hjemmerøveri i Flauenskjold mandag.

Seneste nyt

fra Nordjylland